Home
Wie zijn wij?
Contact
Openingsuren
Bakkerij en broodsoorten
Natuurvoeding
Biowijn
Voedingssupplementen
Etherische oliën
Bach Bloesems
Natuurlijke cosmetica
Boeken
Activiteiten

etherische olie

Door Geert Devlieghere

Enkele belangrijke boeken die bij ons te verkrijgen zijn:

Door Dr. Geert Verhelst:

groot handboek geneeskrachtige plantenWil je meer weten? Klik hier.suiker en zoetstoffen klik hier

EEN ENERGETISCHE KIJK OP GEZONDHEID EN ZIEKTE - DE WETENSCHAP VAN DE HOMEOPATHIE (DEEL 1) DOOR GEORGE VITHOULKAS (VERTALING DR FONS VANDEN BERGHE - EINDREDACTIE DR GEERT VERHELST)

het standaardwerk voor energetische geneeswijzen www.energetischegezondheid.be. 

"Een energetische kijk op gezondheid en ziekte" is het absolute standaardwerk voor elke gezondheidswerker die op een energetische manier ondersteuning wil bieden aan patiënten of cliënten. George Vithoulkas, wereldautoriteit op het gebied van homeopathie, stelt dat de reguliere behandeling van ziekten op een louter materiële en onderdrukkende manier wel de levensduur (life span) van de mens heeft verhoogd, maar tegelijk de levenskwaliteit (health span) naar beneden heeft gehaald.

De auteur legt ons vervolgens haarfijn uit dat de mens eigenlijk een energetisch gestructureerd organisme is. Daarom zal enkel het benaderen van een zieke in zijn totaliteit door het evalueren van het mentale, emotionele en lichamelijke niveau en door het nauwkeurig vaststellen van welke symptomen de vitale kracht produceert, ons op weg zetten naar een echt genezingsproces. En dat kan best worden verkregen door het verdedigingsmechanisme van de mens aan te sterken met een op natuurwetten gebaseerde, energetische geneeswijze zoals bv. homeopathie.

Zowel voor de gezondheidswerker die reeds energetische geneeswijzen beoefent als voor de geïnteresseerde leek is "Een energetische kijk op gezondheid en ziekte" een echte aanrader. Om een blijvende, betere toestand van gezondheid na te streven in plaats van te kiezen voor het chemisch onderdrukken van klachten met het risico op ontstaan van verstoringen op een dieper niveau.

Dit boek vertelt ook waarom de homeopathie bij uitstek een excellente manier is om op een gegronde manier de mens aan te sterken. Het zal gevolgd worden door een tweede boek waarin de praktijk van de homeopathie nader wordt toegelicht.

 

Boeken over Ayurveda:

ayurveda kookboek

Ook het boek "Ayurveda vanuit het hart" van Lies Ameeuw is bij ons te verkrijgen. Klik hier.

De volledige lijst met boeken bij ons te verkrijgen? Klik hier.

Kom een kijkje nemen in de winkel, er zijn nog tal van boeken in voorraad!